Актуалното технологично ниво на системите за свързаност в автомобилната индустрия открива наистина

...
Актуалното технологично ниво на
системите за свързаност в автомобилната
индустрия открива наистина
Коментари Харесай

Допълнително спокойствие със системата SecuriAlert на Ford

Актуалното софтуерно равнище на системите за съгласуваност в автомобилната индустрия открива в действителност впечатляващи възможности за интеграция на нови функционалности.

Поредната оригиналност в портфолиото системи на Ford, които дават обещание допълнителна сигурност, а и успокоение, за клиентите на марката е функционалността SecuriAlert на бордовата система FordPass Connect.

След напускането на своя автомобил, клиентът има опция да активира SecuriAlert от мобилния си телефон и приложението FordPass. След задействането на режима, бордовата система на превозното средство употребява вградените в него сензори, с цел да записва опит или неправомерно навлизане в купето му. При такова, системата използва интегрираната система за свързаност FordPass Connect и изпраща уведомление, в това число с последните координати на автомобила, към мобилния телефон на притежателя.



От Ford споделят, че функционалността SecuriAlert, която беше стартирана първо при лекотоварните коли на Ford, изпраща известие към притежателя, даже когато бъде изработен опит за отваряне на колата с ключ, което съставлява допълнителна защита при опит за кражба или навлизане в купето с откраднат или клониран ключ.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР