Напоследък на Благой Георгиев уж му потръгна в бизнеса, след

...
Напоследък на Благой Георгиев уж му потръгна в бизнеса, след
Коментари Харесай

Благой и Златка пред раздяла

Напоследък на Благой Георгиев сякаш му потръгна в бизнеса, откакто води евентуални вложители с милиарди зад тила в столичния Левски. И в случай че лицето Джоузеф Диксън евентуално ще се окаже най-долнопробно менте, в любовния живот на Джизъса се води напълно същинска война, научи извънредно Lupa.bg. Бившият национал е на крачка от разлъка с новата си възлюбена и авторка на четвъртото му дете - Златка Райкова.

А повода е най-старата на света - двамата са се хванали гуша за гуша за пари. Поводът е присъединяване им в ударната рекламна акция на хазартния оператор efbet в навечерието на европейското състезание по футбол. Благо и русокосата му половинка сега заливат екрани и билбордове с клипове и плакати на компанията на Цеките. Според осведомени хонорарът на футболно-плеймейтското семейство възлиза на близо 300 000 лв., които двамата не могат да поделят и фамилната им идилия е пред разпад по този мотив.

Работата била там, че парите и за двамата били преведени на компания на Благой Георгиев. Когато половинката му повдигнала въпроса за делба, той се направил на ударен и почнал да върти някакви схеми, че ще внесе солидната сума на името на общото им отроче Благой младши. Да, но май ритнитопковецът имал желание да гушне цялата пачка.

Злите езици шушукат, че Благо от дълго време се пробва да прикрие обстоятелството, че закъсал доста съществено с парите, въпреки да показва висок витален стандарт и да бръмчи из София с ферари. Не е загадка за никого, че откогато приключи футболната си кариера, той натрупа единствено задължения. Богатството на някогашният футболист на Рубин Казан, който заплаща прехрана на 3 други деца, от дълго време се е стопило, а мнозина подозират, че в дъното на банкрута се крие и разводът с Есмер и някои неприятни руснаци, които са оставили набожния гол като пушка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР