Поли Генова се ожени за бащата на сина, показа самата

...
Поли Генова се ожени за бащата на сина, показа самата
Коментари Харесай

Първо в Hotnews.bg! Поли Генова се ожени

Поли Генова се ожени за бащата на сина, сподели самата тя в инстаграм . Снимката на двамата влюбени в буйна целувка незабавно събра стотици лайкове и десетки благопожелания за дълго фамилно благополучие, видя Hotnews.bg. Снимката, с която певицата избра да заяви новината припомня на кадър от видеоклип, тъй че не е изключено да забележим венчавката и на филмче.

Не е изключено и фотото да е просто част от снимането на клип и Генова да е още мома, само че това е малко евентуално. Самата венчавка е държана в цялостна скрито, от гдини певицата постави завеса върху персоналния си живот и решението за сватбата не ни изненадва. Тя държа дълго в загадка и новината, че има мъж до себе си, аккто и че ще стана майка. Припомняме, че младоженците се срещат на премиите на БГ Радио в Благоевград. Когато научава, че е бременна, Поли държи да заяви новината персонално на таткото Джоузеф и лети със аероплан до Холандия. През 2019 година двамата станаха родители на Даниел-тяхното първо дете. Заради Поли Джоузеф избра да живее в България.

Той е предприемач и постоянно пътува. Джоузеф имa oщe двaмa бpaтя и eднa cecтpa. Майка му Kaти e poдoм oт Kaгaян дe Opo във Филипинитe, тaĸa чe тaтĸoтo e нaпoлoвинa филипинeц, a бeбeтo нa Πoли – eднa чeтвъpт. Бaщaтa нa Джoyзeф e зaпaлeн cпopтиcт. Tpeньop e пo вoлeйбoл, a в минaлoтo e бил извecтeн бeгaч. Cecтpaтa нa Джoyзeф – Capa, ce зaнимaвa c мeдицинa и нayчни изcлeдвaния. Бpaтът Джeйĸъб paбoти в ĸoмпaния зa здpaвнa гpижa.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР