Далеч е времето, в което Гергана беше Барбито на попфолка,

...
Далеч е времето, в което Гергана беше Барбито на попфолка,
Коментари Харесай

Вижте Гергана днес

Далеч е времето, в което Гергана беше Барбито на попфолка, а сполучливата й кариера предполагаше, че през днешния ден би трябвало да е измежду топ имената на жанра. Противно на предстоящото обаче русокоската се отдръпна от сцената и с днешна дата можем единствено да си спомняме за нея с няколкото й шлагера.

В обществената мрежа Гери също е деактивна от месеци, а последните й постове в Инстаграм са на цветя. Изпълнитeлкaтa нa "Губя тe бaвнo " крие персоналния си живот в дълбока загадка и за нейн обичан дълго време не се е чувало да има. Затова пък по време на пандемията показва любовта си към книгите. В един от постовете си по край пандемията споделя и предлага на феновете си “Cблъcъкът нa цивилизaциятa” oт Caмюъл Хънтингтън, която се е трансформирала за нея в настолна книга. Друг обичан aвтoр нa пeвицaтa e Кърт Вoнeгът, a пocлeднaтa нeгoвa твoрбa, кoятo e прoчeлa, e “Клaницa 5”.



Отсъствието от сцената тя може да оправдае с нещо доста съществено, за което заслужава похвали. Няколко години пайнерката се пробва да приключи висшето си обучение, което с днешна дата е реалност. Тя е квалифициран магистър по геология - просвета, която преглежда характерностите на скъпоценните камъни. Певицата мощно се надявала да може да си откри работа по специалността и пеенето да трансформира в просто занимание.

Годините отвън сцената много са се отразили на външността на певицата. Някога тя се прочу като барбито на попфолка, само че от сладникавата й визия няма и помен. По едно време изпълнителката беше качила много килограми, само че в този момент е влезнала изцяло във форма излиза наяве от последната й световна изява. Братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев признава, че има добър вкус и обича да си хапва. Затова постоянно й е било доста мъчно да съблюдава диети. Не си пада и по спорта, само че очевидно е усвоила и това, с цел да бъде това, което виждате.



Тези дни Гергана се появи на светско събитие след дългото си мъртвило. Тя блесна в бял костюм на музикалните награди на Евгени Минчев, където бяха наградени Силвия Кацарова, Мими Иванова и младият реализатор Валентин Велчев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР