Водещата Ани Салич не се появи, за да получи отличие

...
Водещата Ани Салич не се появи, за да получи отличие
Коментари Харесай

Защо Ани Салич не отиде да си вземе награда?

Водещата Ани Салич не се появи, с цел да получи отличие в категория „ медии” на тазгодишните награди на списание „ Бизнес лейди”видя Hotnews.bg. Новинарката изпрати единствено видеопоздрав към гостите на светската веселба от студиото на новините на Нова, добре гримирана и с подобаваща прическа. Наградата се дава за висок професионализъм и сполучлива реализация на дамите в публичния живот, бизнеса и медиите. „ Благодаря за отличието”.

Аз съм от тези дами, които са получили късмет от ориста да бъдат себе си в по-голямата част от професионалния си живот. Можех да се изучавам от най-хубавите и да имам шанса да пребивавам в доста бурни и забавни времена. Ние дамите можем доста, едновременно и то сполучливо. Безброй са положителните български учени, лекари, писатели, изобретатели и то дами. Да не забравяме, че историята ни също помни доста от тях.

Това са българките – те са умни, красиви и мощни “, сподели от екрана Ани Салич, която и различен път е отсъствала от сходни церемонии. През 2019 година тя не се появи в някогашния Японски хотел на гала за премиите на прочут женски уебсайт, макар че бе номинирана. Саич не върви по всемирски купони освен с цел да не разясняват наедрялата й фигура, само че и тъй като избира уединението и спокойствието на селката си къща край София вместо лъскавите тържества с известни посетители.

Промененият час на късните вести на Нова, които през лятото стартират в 22.00 часа също вършат невероятно наличието й по купони. Във вчерашната емисия Салич не пропусна да се пошегува с колегата си Ники Дойнов, който пък бе разгласен за фешън икона на друга гала преди ден. "Какви водещи-бизнеслейди и фешън икона ", разсмя се телевизионерката в ефир.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР