Евгения Джаферович призна, че се подлагала на нестандартни разкрасителни процедури

...
Евгения Джаферович призна, че се подлагала на нестандартни разкрасителни процедури
Коментари Харесай

Жени Джаферович проговори за липосукцията

Евгения Джаферович призна, че се подлагала на ексцентрични разкрасителни процедури като абдоминоппластика и вазеролипосукция на корема. “Аз не съм от хората, които си крият нещата”, откровена е тя. След раждането на сина й Бо, коремът й по този начин и не се прибира, макар усилените тренировки. Кожата й е разтегната, има и диастаза. Абдоминоппластика е първата процедура, която някогашната плувкиня си прави. Процедурата съставлява изрязване на непотребната кожа и зашиване на коремната стена.

Релефът на корема й, който дефинира като “грозен” обаче, я мъчи в продължение на доста години. Затова се взема решение на вазеролипосукцията – процедура за изчистване и дефиниране на мускулите на корема си, написа Ladyzone.bg. “Болката не е мощна. Усеща се като охлузено. Този апарат обира всичко, което е сред кожата и мускулите. Няма рана, а го усещаш така” – споделя Джаферович. Семейството и околните й поддържат нейното решение. „ Ваня в първия миг сподели „ А, не, стига ти толкоз! “. Казах – чакай в този момент, това не е почтено. Не съм от хората, които прекаляват с нещо, което е неестествено “, изяснява участничката в „ Сървайвър “. Тя не изключва да поправя бюста си и възнамерява лифтинг на лицето, само че чак след години.

Hotnews.bg напомня, че след раждането на второто си дете тя получила пареза на лицевия нерв. Вследствие на това лявата част на лицето й се изкривила и макар че в точния момент подхванала лекуване, положението й не се подобрявало. За да не се скове лицето й вечно, се подложила на незабавно секцио при раждането на по-малката си щерка Леа. Лекарите извадили бебето с двойно усукана пъпна шнур. Леа била избавена, само че лекуването на Жени продължавало до ден-днешен. Това е повода тя да приказва по-бавно, а лявата част на лицето й да е изкривена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР