Не знаем какви планове са имали за втория си син

...
Не знаем какви планове са имали за втория си син
Коментари Харесай

Всички искат Ромео Бекъм

Не знаем какви проекти са имали за втория си наследник Виктория и Дейвид Бейкъм, само че по всичко наподобява, че Ромео е роден да бъде модел.
 Ромео Бекъм, Виктория Бекъм, L’Uomo Vogue и първата му корица
Ромео Бекъм с първа корица

Младежът върви по стъпките на майка си

А когато се появи на корицата на февруарския брой на L`Uomo Vogue за всички стана ясно, че пътят му май е предначертан.

Последното присъединяване на 18-годишния Ромео е в есенно-зимната сбирка на марката Yves Saint Laurent, а фотоси от фотосесията показа самият той на страницата си в Instagram. Не закъсняха и реакциите на родителите му.

Виктория Бекъм, която от дълго време е прочут фешън дизайнер, реагира на обявата с " Уау ", а Дейвид Бекъм разгласява фотография от фотосесията на Ромео в своя профил и написа какъв брой се гордее с него.

Няма по какъв начин да не остане неусетен обстоятелството, че Ромео е наследил най-хубавите гени от двамата си известни родители и общата им обич към модата. Говори се, че за корицата на февруарския брой на L`Uomo Vogue са му платили 45 000 английски лири и че е засипан от оферти от огромните марки, написа Mirror.

Още повече че и приятелката му Миа Реган, с която са неразделни, към този момент е сполучлив модел, а това няма по какъв начин да не му повлияе.
 Ромео Бекъм, гаджето му Миа Реган и какво мисля Виктория Бекъм за нея
Одобрява ли Виктория Бекъм новата си снаха

По женски

" Той участва на доста фотоси с Миа и сътрудниците непрекъснато се пробват да ги накарат да театралничат дружно ", споделя източник на английския таблоид.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР