Завръщането на Приятели, макар и за много по-кратко, отколкото се

...
Завръщането на Приятели, макар и за много по-кратко, отколкото се
Коментари Харесай

Колко близки са си Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър

Завръщането на " Приятели " , въпреки и за доста по-кратко, в сравнение с се искаше на всички почитатели на сериала, върна спомените и на актьорите за годините, прекарани на снимачната площадка.
 Дженифър Анистън,
Зад кулисите на " Приятели: Отново дружно "

Невиждани до момента фотоси

Когато те се събраха още веднъж на обичания си диван, някои откровения пристигнаха от единствено себе си. Като това, че Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър са имали усеща един към различен освен в облиците си на Рейчъл и Рос, само че и в реалност.

Двамата обаче са решили да бъдат експерти и да не разрешават на страстите и химията, зародили се посред им, да пречат на работния развой. Освен това, все някой от тях е бил във връзка и по този начин и никой не се е престрашил да " прекрачи границата ".

'Last hug of the night': David Schwimmer cuddles Jennifer Aniston in unseen Friends reunion photo: David Schwimmer has shared some behind-the-scenes photos from the Friends reunion - saving his "last hug of the night " for Jennifer Aniston.
— We Bloody Love TV (@WeBloodyLoveTV)
А през днешния ден актьорите се срещат с трогване за това време и се чудят по какъв начин по този начин никой от сътрудниците им не е схванал, че се харесват, като почивките сред сцените са прекарвали все прегърнати на дивана.... Или пък просто всички са се правели на слепи и глухи, както намекнаха Кортни Кокс и Матю Пери, предава Daily Mail.

jennifer aniston and david schwimmer looking at each other like this
— hannah (@oceanbreezed)
Възможността Дженифър и Дейвид да бъдат двойка явно не участва и на този стадий от живота им, само че двамата не крият сантименталните усеща, които изпитват един към различен. Поредното доказателство за тях е общата им фотография на снимачната площадка на " Приятели: Отново дружно ", на която се прегръщат за последно след " дълъг ден ".
 Снимка 533824

Очевидно неизжвяната обич не е съумяла да скапе граденото с години другарство и двете са се обединили в мощна връзка, която Анистън и Шуимър се радват, че имат . А ние се надяваме по-често да ги виждаме по този начин прегърнати и щастливи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР