Любимецът на Пирин Фолк получи статуетката в категорията за дебют

...
Любимецът на Пирин Фолк получи статуетката в категорията за дебют
Коментари Харесай

Валентин Велчев стана „Певец на годината“

Любимецът на Пирин Фолк получи статуетката в категорията за дебют след сполучливата година, в която взе участие два пъти на фестивала в Сандански с песните „ Пирински орли “ и „ Благословен “ и получи премията на журналистическото жури. Барбито на фолка Гергана му сервира статуетката-микрофон с думите: „ За мен е огромно наслаждение да връча тази премия за дебют на едно момче, което аз персонално познавам от дълги години и се веселя, че неговата фантазия се сбъдна! Това е Валентин Велчев! Вальо, поисквам ти на първо място да бъдеш здрав, да продължаваш да твориш и да обичаш музиката по този начин както би трябвало “.

“Певец на годината - дебют” е поредна оценка за моя труд и тя ме кара да стъпвам по-смело по трънливите пътища на славата. Важно е човек да върви с високо вдигната глава. Важни са първите стъпки във всяко едно начинание. Благодарен съм по тази причина, че съм оценен и още повече, че получих премията от моя кумир - Гергана! Благодаря от сърце и на лорд Евгени Минчев, без който нямаше да има това събитие и му поисквам доста здраве, триумфи и цветущ рожден ден още един път! “, съобщи след награждаването си Валентин Велчев. Той поздрави гостите в столичния клуб The Steps с последния си шлагер „ Мамо “.

Собственик на марката и уредник на премиите „ Певец на годината “ е светският пиар и продуцент лорд Евгени Минчев, а почетният комитет, който номинира спечелилите, е управляван от доктор Йовко Червенков и нотариус Милена Георгиева, а членове са Веска Пенкова – номинирана за Бизнесдама на годината, Мая Хътчънс, Ники Младжов, Силвия Хрисимова-Шонлебе, Гери Тодорова, Цветелина Маймарова, доктор Смилен Смилов, Мануела Костадинова, Мариана Печеян и Елена Кристиано.

Гала церемонията „ Певец на годината “ стартира с едноминутно безмълвие в памет на огромната Ваня Костова, отишла си единствено преди няколко седмици. Естрадните митове Мими Иванова и Силвия Кацарова получиха награди за повсеместен принос, а измежду отличените бяха още Бони, Михаела Маринова, дует Експоуз, Dih Ramos. Блюдата на трапезата бяха обезпечени от Станислав Сивков и Niko. Сред 125-те посетители бяха притежателят на Дарик радио Радосвет Радев, режисьорът и продуцент Магърдич Халваджиян, тв легендите Ники Кънчев и Нели Хаджийска, италианската бизнесдама Моника Алиати, проф. Йонко Мермерски, който е за броени дни в България. Интересни персони от Италия, Англия, Израел и Германия освежиха празненството, на което звуча единствено българска музика.

ВИДЕО ОТ СЪБИТИЕТО:

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ В YOUTUBE:

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ ВЪВ ФЕЙСБУК:

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ В ИНСТАГРАМ:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР