С международен отзвук бе белязано първото голямо събитие на Bulgaria

...
С международен отзвук бе белязано първото голямо събитие на Bulgaria
Коментари Харесай

Международен успех за Иван и Андрей

С интернационален отзив бе белязано първото огромно събитие на Bulgaria Wants You за 2021. Безплатната конференция „ Живот и кариера – Защо в България? “ ще се състои на 12 юни в Sofia Event Center, а задачата на събитието е да се срещнат посетителите с опциите за кариерно развиване у нас. Във форума ще вземат участие топ експерти от света на бизнеса и едни от най-големите и виновни работодатели в България. Сред публично оповестените лектори се открояват Николай Василев (икономист), Ани Цолова (журналист), доцент доктор Георги Бърдаров (преподавател), Димитър Караиванов (IT специалист) и бизнесмените Дарин Маджаров, Геновева Христова, Иван Георгиев, Евгени Борисов и Светлин Наков.

Основателите на платформата Bulgaria Wants You Иван Христов и Андрей Арнаудов разкриха, че интерес към плана е показала втората по гледаемост телевизия във Франция – France 3. Екип на предаването „ Ние, европейците “ е подготвил и излъчил 30- минутен документален репортаж за демографската рецесия у нас и опциите за нейното превъзмогване:

„ През месец май с нас се свърза екип на „ France 3 “, който по тематиката за демографската рецесия в България се беше спрял точно на платформата BWY, като модел за връзка сред огромните компании и българите, живеещи по света и у нас. Горди и щастливи сме, че втората най-гледана френска телевизия ни е забелязала, само че това, което ме натъжава, е, че съвсем никой в България не ни е потърсил самичък, с цел да описваме за платформата си. Ако не бяха медийните ни партньорства, многото ни контакти в нашите среди и най-много bTV, публиката въобще нямаше да знае за това, което правим” показа Андрей Арнаудов.

Поради големия интерес и спазването на противоепидемичните ограничения, местата за събитието са към този момент изчерпани, а регистрацията прекъсната. Въпреки това хората, които имат интерес към съответна тематика, преподавател или компания, могат да ревизират за свободни места в залата, в деня на самото събитието. При съществуването на такива, ще се позволяват посетители без предварителна регистрация.

Пълната стратегия на събитието „ Живот и кариера – Защо в България? “ може да видите тук:
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР