Преди няколко дни, на 4 юни, Мария Бакалова навърши 25

...
Преди няколко дни, на 4 юни, Мария Бакалова навърши 25
Коментари Харесай

Щурият рожден ден на Мария Бакалова

Преди няколко дни, на 4 юни, Мария Бакалова навърши 25 години . А с известно забавяне родната актриса показа в профила си в Instagram по какъв начин е минал първият й рожден ден, откакто целият свят научи името й около премиерата на " Борат 2 " предходната есен.
 Мария Бакалова,
Мария Бакалова ще ни разсмее от огромния екран

Този път не в компанията на Борат, а на родни артисти

Празникът на Бакалова е бил най-вече на снимачната площадка . В момента тя снима зад океана трилъра Bodies, Bodies, Bodies и прекарва по-голямата част от времето си със своите сътрудници от продукцията.

И точно те се оказаха в основата на партито-изненада за българската актриса. В обява в Instgram тя не скри страстите си и сподели, че това е най-страхотният рожден ден в живота ѝ, сърцето ѝ ще " експлодира " и просто е останала без думи от благия жест.

В малко видео виждаме по какъв начин няколко актриси, с които Бакалова си партнира в новия си филм, измежду които и Амандла Стенбърг от " Игрите на глада ", ѝ вършат изненада с доста балони, радостни крясъци и поздравления.

Българката призна още, че да срещне тези прелестни девойки, с които освен работи, само че и са станали приятелки, е най-големият ѝ подарък. " Всеки ден с вас е като рожден ден " , написа прочувствената Мария.

А купонът за нея продължи и след работа, още веднъж в компанията на обичани приятелки. Бакалова, към този момент пременена в секси дребна, черна рокля, театралничи в едно легло с четири приятелки , с които сме сигурни, че също си е прекарала незабравимо.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР