На бляскава церемония MRS Bulgaria First Lady Awards , послучай

...
На бляскава церемония MRS Bulgaria First Lady Awards , послучай
Коментари Харесай

Бизнесдамата Роксана Кирилова с награда за благотворителност от MRS Bulgaria First Lady Awards

На блестяща гала MRS Bulgaria First Lady Awards, послучай юбилея 30 години Мисис България, бизнес дамата Роксана Кирилова бе отличена с огромната премия в раздел „ Благотворителност “.

Наградите събраха на едно място стилните, красивите и сполучливите дами на България, които ловко управляват бизнеса и персоналния си живот. Наградите са отдадени на 30 години от организирането на първия народен конкурс Мисис България. За това и в това издание на премиите номинирани и наградени бяха единствено носителки на купата Мисис България.

Роксана Кирилова е сполучлив осигурител, само че откакто печели състезанието „ Мисис България “ през 2018г. е отдадена и на благотворителността, която заема основна част от живота й. Тя се включва в разнообразни обществени дела и поддържа редица благородни начинания.



„ Горда съм с тази премия. За мен тя е доказателство, че съм на прав път и е самопризнание за труда ми. Все отново на една сцена се събират най-успешните дами, които са получавали короната на Мисис България в последните 30 години. Това ме респектира в допълнение.

Добротата, състрадателността и отзивчивостта са в основата на човешките взаимоотношения, и ние като хора би трябвало да се замислим над това - дали сме задоволително положителни и състрадателни.

Винаги съм казвала, че да се занимаваш с положителни каузи, не е единствено отчитане на активност, а същинска задача, която съм приела като свое предопределение. Да видиш насладата е очите на хора, които имат потребност от помощ е несравнимо прекарване.

В този веществен свят всяка демонстрация на добрина се приема като същинско знамение. На всички тези добродетели желая да науча и сина си “.

Роксана Кирилова е взела участие доста благотворителни начинания.

Красавицата не пропуща акциите на Фондация ”Мечта за дете”, взела участие е в първата благотворителна самодейност на Рицарите на Малта у нас. Заедно със сина си Марк участваха в благотворителната идея „ Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча”, Роксана Кирилова се разписа и в акцията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни артикули и парични средства. Вместо подарък играчка за 1 юни, Рокси подари на сина си вълнуващо преживявана – двамата зарадваха децата към Фондация П.У.Л.С с многочислени дарове. Участва в най-голямото благотворително спортно събитие в поддръжка на пациенти с рак на гърдата в Европа – Race for the Cure.

Заедно с Детско-юношеската школа на ПФК “Славия София “, направиха подаяние за Детски дневен център „ Света Неделя “ за деца с увреждания в община Сандански. Съвсем скоро Мисис България Роксана Кирилова участва на събитие на Българска браншова асоциация „ Пътна безопасност”, на което бяха връчени годишни награди за ”Принос в пътната безопасност”. На Благовещение Роксана Кирилова подари средства за топъл обяд на 100 души от Дома за възрастни с умствена назадничавост в с. Подгумер. Роксана Кирилова се причисли и към плана на „ Златен Рожен “ и The Wine Inside „ Културно завещание “, които вземат участие в самодейността на Българската асоциация на винените експерти – „ Празнувам с българско вино “. Първото български вино, отлежало в манастир, бе основано, с цел да съберат средства за реституция на стенописите на Роженския манастир. На Великден 2021г. Кирилова се срещна със сираците от Защитено жилище за лица с умствена назадничавост „ Светлина за нас “ в гр. София, с цел да им вдъхне вяра и да ги зарадва с шарени яйца и топъл обяд.

Роксана Кирилова е носителка е на премиите „ Business and Fashion Woman “ от „ Business & Fashion Awards “, „ Бизнес дама на годината” в категория „ Благотворителност” и др.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР