Заместник-председателят на бюрото за контрол на СРС Илко Желязков е

...
Заместник-председателят на бюрото за контрол на СРС Илко Желязков е
Коментари Харесай

Илко Желязков излязъл в отпуск от днес

Заместник-председателят на бюрото за надзор на СРС Илко Желязков е излязъл в отпуск от през днешния ден. Вчера до края на деня той е бил на работа. Това заяви шефът на бюрото Пламен Иванов пред Българска телеграфна агенция.

Той съобщи, че нощес е научил за това, че Желязков е част от листата с трима българи, оповестен от американските управляващи. Те постановиха наказания против Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков, както и всички, свързани с тях компании и организации.

Според закона Желязков остава на работа, тъй като е определен от Народното събрание и единствено това е институцията, която може да го освободи, сподели още Пламен Иванов. И посочи, че даже Желязков да подаде оставка, единствено Народното събрание може да го освободи.

Заявлението на заместник-председателя на бюрото за излизането му в отпуск било подадено на 31 май и е за интервала от през днешния ден до края на идната седмица.

Пламен Иванов заяви още, че той няма пълномощия да уволни Желязков, само че пък със свое решение ДАНС може да му отнеме достъпа до класифицирана информация.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР