Без съмнение, популярността на Рита Ора се дължи на хитове

...
Без съмнение, популярността на Рита Ора се дължи на хитове
Коментари Харесай

Рита Ора тренира като за последно

Без подозрение, известността на Рита Ора се дължи на шлагери като " Big " и " For You ". Има обаче още една причина английската певица да се радва на забележителен интерес от всички, и това сигурно е фигурата й.
 Рита Ора и новата порция горещи фотоси по бански
Рита Ора и секси фотосите по бански

Бяхме зажаднели

Миналия месец персоналният треньор на 30-годишната изпълнителка - Джано Кастано, качи видео, което демонстрира по какъв начин минава една нейна подготовка. Но демонстрира и още нещо - певицата несъмнено не пести сили. Упражненията й включват тежести, колело и набирания за стягане на ръцете, корема и глутеуса.

" По принцип не преставам даже когато усещам, че не мога ", споделя Рита Ора. А това се случва всякога, щом влезе във фитнес залата.

Но звездата не разчита единствено на чисто физическото натоварване. " Дайте цялото си сърце, повярвайте и се доверете на Вселената. Усещането на финала си заслужава ", поучава всички певицата.

В неотдавнашно изявление за Vogue, Рита Ора споделя още, че точно тренировките са й помогнали да резервира салдото по време на " несъмнено сложната (минала - бел. авт.) година ". И прибавя, че всичко е въпрос на дисциплинираност.

Но не крие, че понякога си мечтае за парче пица, даже и до момента в който се упражнява във фитнеса, оповестяват от Eat This, Not That!.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР