Когато става въпрос за отношенията между Ким Кардашиян и Кание

...
Когато става въпрос за отношенията между Ким Кардашиян и Кание
Коментари Харесай

Има ли връщане назад за Ким и Кание

Когато става въпрос за връзките сред Ким Кардашиян и Кание Уест, човек в никакъв случай не би трябвало да бъде безапелационен. Сега мнозина си задават въпроса допустимо ли е, макар развода им, те още веднъж да бъдат дружно.
 Ким Кардашиян, Кание Уест, бракоразводното дело и по какъв начин го одобряват съпрузите
Как Ким и Кание претърпяват раздялата

А в този момент накъде

На 24 май те трябваше да отпразнуват седмата годишнина от сватбата си, само че прекараха деня разграничени. Въпреки това всички знаят, че Ким Кардашиян в никакъв случай не споделя " в никакъв случай ", когато става въпрос за брака ѝ с Кание Уест.

Звездата от " Животът на Кардашиян " се оправя отлично, гледа напред, само че тя към момента е " отворена " към него и към вероятно събиране в бъдеще, " в случай че той се промени " и желае да " работят за брака си ".

" Вратата на Ким беше отворена за Кание даже след подаване на молба за бракоразвод, само че все още те към момента едвам споделят ", сподели източник на HollywoodLife. " Ким обича да споделя „ в никакъв случай не казвай в никакъв случай “, в случай че той се промени, тя евентуално ще бъде отворена за диалози, само че това не се случва сега. "

" Тя постоянно ще го обича и той постоянно ще я обича, само че бракът им не сработи. Тя не искаше бракоразвод, само че усещаше, че няма избор ", изяснява близкият до двамата източник на изданието.
 Ким Кардашиян, Кание Уест, разводът им и настояването на рапъра за попечителството над децата им
Споразумението, което Ким и Кание реализираха

Вижда ли му се краят на този бракоразвод

Ким и Кание са родители на четири деца - Норт (7 г.), Сейнт (5 г.), Чикаго (3 г.) и Псалм (2 г.), които се приспособяват добре към новите условия, тъй като постоянно виждат татко си.

А дали любовта на Ким още веднъж ще надделее над решението ѝ и допустимо ли е двамата още веднъж да се съберат, следва да забележим в бъдеще.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР