На 23 март Радина Кърджилова стана майка за втори път.

...
На 23 март Радина Кърджилова стана майка за втори път.
Коментари Харесай

Радина Кърджилова по бански два месеца след раждането

На 23 март Радина Кърджилова стана майка за повторно. Йоан, вторият й наследник от Деян Донков, към този момент е постоянно наличие в профила й. Но и тя, както всяка друга майка, от време на време има потребност и от време за себе си.
 Радина Кърджилова, Деян Донков и раждането второто им дете
Радина Кърджилова стана майка за повторно

На специфична дата

От няколко дни актрисата радва своите почитатели със фотоси с морски пейзаж. Очевидно слънчевото и топло време й се отразява повече от добре и към този момент няма самообладание за лятна почивка.

А даже и преди нея Радина съумя да си открадне слънчеви мигове на плажа, като побърза да облече бански за пръв път тази година .

Кърджилова разгласява кадър в плажното облекло, с който затвърждава, че лятото е най-чаканият от нея и най-любим сезон . Той събра хиляди лайкове и стотици позитивни мнения за визията на актрисата след раждането.

От него са минали едвам два месеца , само че този факт по никакъв метод не тормози актрисата, подготвена да се покаже в цялата си естествена хубост. И за това получи благодарности от доста дами.

Радина натрупа благосклонности заради обстоятелството, че постоянно е била напълно натурална. Сега, след второто раждане, може да е с няколко кг повече от преди, само че това не й пречи да бъде все по този начин чаровна. И даже, съгласно някои, наподобява доста по-добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР