Късно снощи и тримата членове на управителния съвет на Агенция

...
Късно снощи и тримата членове на управителния съвет на Агенция
Коментари Харесай

Уволниха и ръководството на пътната агенция

Късно нощес и тримата членове на управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура " са били известени, че са освободени от постоветеим, научи "24 часа ".

Това включва ръководителя на УС Георги Терзийски и двамата членове на управлението - проф. Олег Асенов и инж. Иван Досев.

Потвърждение на новината има във фейсбук профила на Терзийски, който е написал към среднощ следното: "Трудният и незнаен път е предизвикването, което те кара да преодоляваш безпътицата ".

Засега от Министерство на регионалното развитие не удостоверяват уволнението, само че евентуално по-късно през днешния ден ще оповестят кого назначават на постовете.

Предлага се поста да заеме Пламен Тончев

Припомняме, че при идването на служебното държавно управление имаше редица кадрови промени. На 13 май служебният министър на стопанската система смени шефа на организацията по вложения, откакто бяха заменени зам.-министри от редица министерства. По-късно бе заменен и шефът на Агенция "Митници ". Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов също беше освободен от служба, а преди този момент служебният министър на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков освободи административния секретар на ведомството Бойко Славчев заради добито право на пенсия.

Освободен бе и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев, а през вчерашния ден президентът Румен Радев уволни шефа на ДАНС.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР