Да си здрав като скала не се постига лесно. Трябва

...
Да си здрав като скала не се постига лесно. Трябва
Коментари Харесай

Марк Уолбърг - на 49 като на 29

Да си здрав като канара не се реализира елементарно. Трябва да се трудиш, да се потиш, да не се отказваш и от време на време даже да правиш неща, които съвсем никой не прави.

Марк Уолбърг го знае прелестно, по тази причина и е няколко крачки пред всички нас. Защо ли? Защото от години дневният му график, когато не снима филми, е безчовечен.

Напред е, тъй като става в два и половина сутринта и оползотворява часовете до първи петли с няколко хапвания и подготовка.

Но и по-късно не ляга, с цел да си доспи, тъй като към този момент е доста изтощен. Не, денят му продължава с още една подготовка и куп работни задължения, като даже съумява да откри време и за фамилията си. Същинска машина!

Може би настина би трябвало да си малко вманиачен, с цел да спазваш подобен график с години. Но пък при Марки Марк работи безотказно, тъй като не един и два пъти е попадал в листата на Forbes за най-високоплатени артисти.

Все отново, с изключение на с актьорски умения, печели функциите си и с физика, за която се грижи усърдно. И продължава да го прави, макар че след няколко седмици ще чукне 50. А по какъв начин тъкмо го прави може да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР