В последните дни в кралския двор отново е напечено. Едната

...
В последните дни в кралския двор отново е напечено. Едната
Коментари Харесай

Извинението, което получиха Уилям и Хари

В последните дни в кралския двор още веднъж е напечено. Едната причина са следващите много персонални самопризнания на принц Хари за детството му и нанесените контузии, които направи в епизод от документалната поредност The Me You Can`t See.
 Принц Хари, The Me You Can't See и новите самопризнания за претърпяното с Меган Маркъл в кралския двор
Принц Хари за контузиите, алкохола и опиатите

Кошмарът, през който е минал

Също по този начин, неотдавна станаха ясни изводите от без значение следствие във връзка изявлението на принцеса Даяна за предаването " Панорама " през 1995. Според тях, журналистът Мартин Башир е употребявал " лъжливо държание ", с цел да убеди Спенсър да приказва толкоз искрено пред него.

В отговор принц Уилям и принц Хари разгласиха обособени публични изявления, в които жигосаха недостойното държание на Башир и обявиха, че точно изявлението е асъдействало за съдбовния свършек на живота на тяхната майка.

BBC forced to hand back Bafta award after Martin Bashir's Princess Diana interview
— Daily Express (@Daily_Express)
Обвинения от принцовете получи и самата медия BBC, която, съгласно тях, доста добре е знаела какво се случва, само че е прикривала Башир. И по този начин Даяна си е отишла от този свят, без да разбере, че е била излъгана. А желанието за правдивост на синовете й с години е било неглижирано.

Дни след тези думи на двамата принцове, цялостни с болежка и отчаяние, те получиха публично опрощение от самия Башир . Той изрази " надълбоко страдание ", само че и акцентира, че, съгласно него, изявлението със Спенсър не й е нанесло щета и не това е била неговата цел.

Martin Bashir says he 'loved' Princess Diana and was in no way responsible for her death
— The Mirror (@DailyMirror)
" Всичко, което направихме в границите на изявлението, беше както тя го искаше - от това по кое време ще уведоми двореца, през датата на лъчение, до самото наличие ", безапелационен е журналистът. " Аз и фамилията ми я обичахме " , добавя той в изявлението си за Sunday Times.

В думите му може да има истина и Даяна сама да е поискала да каже всичко в изявлението, само че различен е въпросът какво е породило това нейно предпочитание.
 Принц Уилям, принц Хари, статуята на принцеса Даяна и ще приказват ли дружно на откриването й
Колко огромна е пропастта сред Уилям и Хари

Или просто си вършат на инат

Според разкрития през годините, това са подправени банкови извлечения, които Башир й е посочил. Но пък той е безапелационен, че не те са убедили Спенсър да приказва пред него. Все отново признава, че това е била доста глупава постъпка, за която съжалява .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР