На всички ни е пределно ясно, че без фенове нито

...
На всички ни е пределно ясно, че без фенове нито
Коментари Харесай

Суперфенът с тюрбан, който влезе в историята

На всички ни е пределно ясно, че без почитатели нито един спорт не би бил същия. Дори можем да бъдем по-крайни като кажем, че без почитатели спортът е неосъществим.
 Леброн Джеймс, Lobos 1707, NBA и за какво Краля не беше глобен за нарушение на протоколите
Виновен ли е Краля

Текилата на раздора

В последна сметка почитатели не липсват и то за всички вероятни спортове. Има обаче хора, които минават границата на рационалното, с цел да поддържат обичания си тим или състезател. Това са суперфеновете.

Нав Бхатия (Nav Bhatia) е тъкмо подобен и прави всичко допустимо, с цел да поддържа своя обичан баскетболен тим Торонто Раптърс. За да потвърди любовта си както към тима, по този начин и към играта Бхатия не е пропущал домашен мач на Раптърс от основаването му през 1995 година, написа ESPN.

Заради тази си отдаденост се трансформира в първия почитател, признат в Залата на славата на баскетбола в NBA. В обществените мрежи Нав Бхатия написа, че за него това е сбъдната фантазия.

Отбелязва също по този начин, че като дете е заречен на майка си в никакъв случай да не смъква своя тюрбан, да не пие и да не маха брадата си напълно. И спазил това заричане, макар че не му е било по никакъв начин елементарно през годините.

Посланието на Нав е, че всеки би трябвало да прегърне това, с което е друг, тъй като точно това е неговата суперсила. Иначе, Нав е основал неправителствена организация, която строи баскетболни стадиони за деца в Канада и целия свят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР