В началото на месец май Ким Кардашиян се забърка в

...
В началото на месец май Ким Кардашиян се забърка в
Коментари Харесай

Ново дело срещу Ким Кардашиян

В началото на месец май Ким Кардашиян се забърка в контрабанда с антики, а тези дни получи обвиняване и в различен тип закононарушение.
 Ким Кардашиян, Аксел Верворд и по какъв начин риалити звездата се забърка в контрабанда с антики
Ким Кардашиян се забърка в закононарушение

Звездата е обект на следствие

В момента тече правосъден развой против риалити звездата, в който някогашни нейни чиновници я съдят за нарушавания на работното място, в тази ситуация - имението й в Лос Анджелис.

Според служащи в градинарството и поддръжката, милиардерката не е плащала за ексклузивен труд, не е покривала някои техни разноски, удържала е % от заплатите им за налози, без обаче да ги заявява пред съответните служби.

Освен това чиновниците не са получавали съответни почивки, в това число и полагаемите за хранене.

В правосъдните документи се загатват и други злоупотреби. Някои служащи даже настояват, че изобщо не са взимали заплати, а един от тях бил уволнен, откакто повдигнал въпроса за изключителния труд, почивките и неизплатените налози пред Ким.

Друг негов сътрудник, на 16 години, пък твърди, че работил над оптимално допустимия труд за малолетни.

" Кражбите на заплати и други нарушавания на работното място са необятно публикувани в Лос Анджелис ", споделя Франк Ким, юристът, който съставлява, към този момент някогашните, чиновници на звездата.

Пред Page Six той прецизира, че сега компанията му проверява още няколко евентуални нарушавания от Кардашиян, както и от други авторитетни фамилии и компании от името на техни служащи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР