Младата изпълнителка представи втората си авторска песен с премиера в

...
Младата изпълнителка представи втората си авторска песен с премиера в
Коментари Харесай

DALLIA полудя по известен влогър ВИДЕО


Младата изпълнителка показа втората си авторска ария с премиера в новия си персонален YouTube канал, които бързо набира известност. Тук певицата взе участие и като съавтор на музиката дружно с надарения Димитър Лефтеров – Mitko Beats, а записите са направени в студиото на хитмейкъра Мага, който работи по микс и мастера на парчето.

Главната мъжка роля във видеото е поверена на колоритния кореспондент и влогър Стефан Попов - Chefo, който изиграва безупречно ролята си на „ съблазнител “ в лентата. Клипът е сниман на разнообразни и изцяло контрастни местоположения, под режисурата на Иван Димитров – Torex. Кадрите ни демонстрират другите лица и настроения на изпълнителката, която обратно на нежния си тип, изненадва с дарк визия и впечатлява феновете с актьорските си превъплъщения. Любопитното е, че Chefo и DALLIA се срещат едвам на снимачната площадка.

Поради епидемиологичната конюнктура не са имали опция за предварителни срещи и подготовки. Това криело огромен риск, дали артистите ще си паснат на терен, само че за благополучие тези страхове не сбъдват, а в противен случай – получава се тотална симбиоза сред артистите.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР