Това ще е първото представяне на книгата пред публика –

...
Това ще е първото представяне на книгата пред публика –
Коментари Харесай

Мисис България Анна Стефанова ще представи втората си книга „Принцеса Анна и празничната торта“ в Перник

Това ще е първото показване на книгата пред аудитория – 22 май, събота, от 11:30 часа навън пред Двореца на културата в миньорския град. Събитието е част от културната стратегия на Арт фестивала „ РестАрт Перник “, взаимно с самодейностите на Пътуваща Читателска къща за показване на български книги и създатели. С поддръжката на Община Перник. „ Принцеса Анна и празничната торта “ взе участие в номинациите на акцията на Фондация Детски книги в поддръжка на четенето – Бисерче вълшебно 2021.

През ноември 2020 година на книжния пазар излезе от щемпел втората книга на създателя Анна Стефанова в каталога на издателство „ Екрие “ – „ Принцеса Анна и празничната торта “.




Втората приказка е в по-голям формат, с по-дълг текст, с още повече от прелестните илюстрации на Анна Бабич, с повече герои и закачки към читателите.

„ Принцеса Анна и празничната торта “ е мирисът на обичан преди малко изпечен сладкиш вкъщи или на желано от вас място. Приказка, създаваща уют, само че и предаваща наслада и топлота. Красиви илюстрации, обичани герои, старанието да правиш празник за дребни и огромни всеки нов ден. С(мисъл) за деца и родители!

За разлика от класическите известни приказки, нашата история е въодушевена от сегашното. Принцеса Анна е не просто красиво момиче и принцеса, Анна има фантазии, обича сладкарското изкуство, обича да прави хората щастливи като сътворява вкусни сладки десерти и празнични торти. Героите в приказката наподобяват на познатите ни хора в всекидневието. Уюта вкъщи с аромат на прясно изпечен сладкиш и чаша топъл шоколад. Прегръдката на обичан човек, усета на най-любимата вкуснотия от детството ни. Празникът и желанието ни да създадем наслада и въодушевление.

Сладкарница „ Вкуснотия Мария “ наподобява на обичаното ни местенце, където обичаме да вървим и да се събираме с другари. Всички се познават, забавляват и споделят удоволствието от храната и срещите.

Принцеса Анна ще прави празнична торта! Добре, само че ще ви срещнем с госпожа Лиса, за какво сладкарница „ Вкуснотия Мария “?, коя е обичаната топла напитка на господин Дългоух, какво не очаквате да видите в сладкарница, само че пък е вкусно и обичано на всички деца. Питате за нейна обичана готварска рецепта? Има! Помислили сме за цялото семейство.

Анна е родена в Чирпан, само че живее от 16 години в София. Майка е на две момчета Александър и Симеон.През 2017 година, 4 месеца след раждането на втория си наследник, става " Мисис България Европа ". Представила е страната и на състезанието " Мисис Европа " в Гибралтар, където се е класирала на трето място. Работи в телеком, само че счита, че може да е и още по-дейна, тъй като „ съм състезателен вид и не се отхвърлям. “ Като дребна дядо й я тласнал към готвенето. Заедно са правили кекс, обичала е да сервира на родителите си. От четири години прави шоколадови бонбони и вкусни сладкиши за близки и познати. Анна Стефанова е един от емблематичните участници в MasterChef. Тя мечтае да има лична сладкарница, а в това време написа книги за деца. През месец май излезе и книгата й „ Принцеса Анна “. Малко по-късно издава и малко издание за оцветяване за децата. През ноември излезе и новата й книга „ Принцеса Анна и празничната торта “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР