Красивата надпревара за титлата Лейди България се проведе за 14-а

...
Красивата надпревара за титлата Лейди България се проведе за 14-а
Коментари Харесай

Коронакризата не спря красивата надпревара за титлата „Лейди България“

Красивата конкуренция за купата Лейди България се организира за 14-а поредна година в бална зала Монтесито при спазена отдалеченост, ограничения за сигурност и задоволително дезинфектанти.

„ Записвам си в историята, че съм съумяла да провеждам конкурс в условия на пандемия, обществена, икономическа и културна рецесия. Благодаря на всички девойки – любителки на мощните чувства, които не се отхвърлиха и се “биха” до дъно. Благодаря и на тези, които помогнаха това да се случи! “, написа в профила си във Facebook Мариана Маринова, дясната ръка на продуцента на състезанието Меги Савова.

Всяка жена заслужава и би трябвало да бъде същинска лейди – самостоятелна, съумяла и вярваща в себе си, и се оказа, че доста българки са такива. За присъединяване във финала бяха определени 10 представителки на разнообразни специалности от над 100 претендентки за купата.



Дамите, които дефилираха са свободни, самостоятелни и съумели дами, които желаят да изградят лична кариера и финансова непоклатимост. Те знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Конкурсът се организира в три тура. В първия финалистките дефилираха с коктейлни рокли на бутик Резерве.

Във втория стадий девойките показаха себе си и отговаряха на въпроси от журито в тоалетите на Creative.bg

Третото дефиле по традиция беше в формалните тоалети на Kiara Fashion в лицето на Гергана Апостолова

Както постоянно, Лейди България поддържа благотворителна идея.

По време на състезанието беше изработен търг в интерес на Асоциация за поддръжка на децата. А надарените малчугани изнесоха мини концерт пред подбраната аудитория.Прическите бяха дело на стилист –коафьора Маги Ранкова,а гримът на топ гримьорката Христина Герасимова.Гостите се любуваха на прелестното вино на Mega Spileo- едно от най- награждаваните марки виновност със златни медали от международните изложби.Първите сведения за винарната в едноименият гръцки манастир датират от 1550 година. А по традиция афтърпартито беше в клуб Eleven -най-доброто място за развлечение в София

Водещи на събитието бяха носителката на купата „ Лейди България “ – Елизабет Методиева и артистът Ники Сотиров.

Победителите получиха дарове от Refan, Mega Spileo, Boom Swimwear,Dony Cosmetics, Creative.bg

Журито в състав Даниела Цветанова,Дони Василева,Капка Амзина,Силвия Домозетскa,Гергана Апостолова,Маги Ранкова,Христина Герасимова,Иван Рупчин,Мариана Маринова,Нели Пандилова избра победителките като за първи път решаващо значение за класирането имаше и e-vote:

* Lady Bulgaria Universe – Александрина Йорданова от град София.

Собственик на школа по етикет за млади дами, Отдадена е на фантазията си да основава по-красив свят за всяко подрастващо момиче.

В свободното си време обича да върви на йога и да написа публикации на разнообразни тематики. Статии на Алекс са оповестени в доста интернет и печатни български издания.

* Lady Bulgaria World – Светослава Апостолова от София. Завършила е финансов мениджмънт и магистърска степен – „ Кино, щоубизнес и финанси “В момента записва своя козметична марка и козметичен артикул по персонална формула. Освен това написа книга – справочник за поддръжка на хубостта и младостта. През свободното си време обича да чете книги. „ Развивайки се в своето ново начинание и започвайки собствен бизнес желая да, подкрепя домовете за деца без родители на територията на град София,както и няколко фамилии с минималлни благоприятни условия в региона на Северозападна България, които живеят в тежки условия.”

*Lady Bulgaria Europe – Михаела Тошинова от град София се занимава с Мода професионално. Михаела учи Бизнес и предприемачество и работи във Фитнес. Обича да спортува в свободното си време.

*Lady Bulgaria E-Vote – Кристън Драгоманска от Пазарджик. Кристън е образец за младо амбициозно, работещо момиче. Само на 18 години към този момент е част от фамилния бизнес. който включва- ресторант с над 350 места. Управлява организация за сватбена декорация. И управлява верига мебелни магазини. След няколко дни тази година и следва да приключи учебно заведение. Ще продължи образованието си в Нов Български Университет специалност- вътрешен и външен интериорен дизайн! Мотото на Кристън: Без упоритост е невероятно да се изкачиш на върха, а без ъкъл и качества е невероятно да се задържиш там.

* Първа подгласничка Lady Bulgaria – София Цветкова от София сега е студент в УНСС компетентност Международни отношение. Работи на летището. Обича да пътува, когато има свободно време и да се забавлява с другари. Иска да се занимава с политика, когато приключи образованието си.

* Втора подгласничка Lady Bulgaria- Станимира Йоцова от град Пазарджик. „ В момента съм студентка 3 курс и уча Бизнес стопанска система. В свободното си време доста обичам да се фотографирам и да плувам”

Организатор на събитието Мисис България Мариана Маринова

Продуцент и притежател на марката „ Lady Bulgaria “ е Меги Савова.

Снимки: Качество,дизайн и точност
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР