Първото български вино, отлежало в манастир, бе създадено, за да

...
Първото български вино, отлежало в манастир, бе създадено, за да
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова и българско вино в родолюбива акция за Роженския манастир


Първото български вино, отлежало в манастир, бе основано, с цел да съберат средства за реституция на стенописите на Роженския манастир.

„ За мен е изключителна чест, че като Мисис България съм поканена от госпожа Маруся Осиковска - шеф и притежател на “Златен Рожен” да бъда част от тази стойностна и благородна идея в поддръжка на българската история, просвета и произвеждане.

Ще повторя думите на нашия класик Иван Вазов, че „ България заслужава да се потрудим за нея”. Изцяло споделям тази мисъл и съм горда, че избрах да пребивавам в прелестната си татковина, тук да отглеждам сина си, да се развъртвам като експерт “, споделя Роксана Кирилова и добавя: „ Опазването на нашата богата история зависи от нас самите. Земята ни е скъп парадайс, по тази причина би трябвало да сме съпричастни към сходни дела и да поставяме грижи за нейното развиване “.

По молба на манастирското приятелство, „ Златен Рожен “ се ангажира с организирането и провеждането на акцията и за манастирската квота от лимитираната серия от 300 бутилки премиум Каберне фран 2019. Всеки може да се причисли към самодейността и да получи бутилка вино „ Културно завещание “ и Дарителска грамота по два метода: като направи непосредствено подаяние от най-малко 50 лева към манастира по сметка и изпрати копие от платежното със заличени персонални данни на фейсбук страницата на „ Златен Рожен “ или на The Wine Inside, или като го закупи от „ Златен Рожен “ на цена от 50 лева, като го поръчате на тел. 0882 257 607 или на email: [email protected].

Сметката за превеждане на дарението към манастира е:

IBAN: BG83STSA93000014806034

BIC: STSABGSF

Св. Неврокопска Митрополия – Ц-ни настоятелства

Партида 561, Роженски манастир

Основание: „ Културно завещание “ – възобновяване на стенописите

Цялата сума от всички приходи се дават на Роженския манастир!

Отворете си на празника бутилка българско вино от серията „ Културно завещание “ и подкрепете реставрацията на една от българските светини!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР