В Официалния вестник на ЕС от 18 март е публикувано

...
В Официалния вестник на ЕС от 18 март е публикувано
Коментари Харесай

Европейската служба за подбор на персонал търси ядрени инспектори

В Официалния вестник на Европейски Съюз от 18 март е оповестено съобщение, че Европейската работа за асортимент на личен състав (EPSO) провежда конкурс на общо съображение въз основа на квалификации и проби. Целта е да бъдат формирани два листата за бъдещи назначения, от които Европейската комисия (най-вече Генерална дирекция „ Енергетика “ (ГД ENER) в Люксембург) може да наема на работа нови членове на обществената работа като „ асистенти “ (функционална група AST).

Ролята на нуклеарните инспектори е да ревизират точността на декларациите и отчетите, изготвяни от операторите на нуклеарни уреди, да правят инспекции на място на нуклеарните материали и да изготвят отчети със изводи. Освен това нуклеарните инспектори дават отговор, на подчинението на директните си ръководители, за връзките с операторите на нуклеарни уреди, националните сътрудници и интернационалните организации. От тях може да бъде поискано да вземат участие в създаването, инсталирането и поддържането на съоръжение, обвързвано с нуклеарните гаранции.

Към датата, на която изтича крайният период за електронната регистрация, би трябвало да отговаряте на следните общи условия, посочени по-долу:

- да се ползвате с цялостния размер права като жител на държава-членка на ЕС;

- да сте изпълнили отговорностите, наложени от националните закони във връзка с военната служба;

- да притежавате нужните нравствени качества за осъществяване на служебните отговорности.

За да кандидатствате, първо би трябвало да създадете EPSO профил. Обърнете внимание, че би трябвало да създадете единствено един профил за всички кандидатури посредством EPSO.

Кандидатствайте по преди 20 април 2021 година в 12:00 ч. (на обяд) брюкселско време.

Пълния текст на обявлението можете да .
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР