Джон Хигинс е най-добре представящият се играч в историята на

...
Джон Хигинс е най-добре представящият се играч в историята на
Коментари Харесай

Алгоритъм определи най-добрия играч в снукъра

Джон Хигинс е най-добре представящият се състезател в историята на снукъра. Това демонстрира, в който са оценени резултатите от 47 710 мача на професионално равнище от 1958 до 2020 година

Научният труд е извършен от Джоузеф О`Брайън от университета в Лимерик, като комплицираният логаритъм претегля цената на триумфите въз основа на силата на противника и взема поради развоя от директните мачове сред водещите играчи.

След изчислението на уравнението на върха е Джон Хигинс с коефицент 0.0204. Зад него са Рони О`Съливан (0.0201 ), Марк Уилямс (0.0169 ) и Стивън Хендри (0.0164).

" Наистина съм поласкан, само че би трябвало да призная, че не съм спечелил задоволително значими титли, с цел да бъда считан за най-великия на всички времена. Ако трябваше да посоча някого, това щеше да е дългогодишният ми противник - Рони ", споделя Хигинс по отношение на изследването.

Шотландецът е във страхотна форма, като неотдавна завоюва шампионата " Шампионат на играчите ". Във край той разгроми с 10:3 О`Съливан, а по пътя към купата излезе победител в 28 фрейма, като загуби едвам четири.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР