У заради ръста на заразени и починали от коронавируса, както

...
У заради ръста на заразени и починали от коронавируса, както
Коментари Харесай

"Ситуацията вече е изтървана - коронавирусно, икономически и психологически"

У поради растежа на инфектирани и умряли от ковид, както и поради мощния напън върху лечебните заведения, откакто до през вчерашния ден. Новината провокира иронични мнения в обществените мрежи. " Дневник " подбра мнения по тематиката без рекламация за пълнота.

Самуил Петканов, публицист:

Това, дето през вчерашния ден викат, че няма да има нови ограничаващи ограничения, а днеска афишират, че всичко ще се затвори, е същото от една година.

Не изкупувайте маски, не оказват помощ. Навън единствено с маска. В парка единствено в едната посока родители с дребни деца и след три дни отворят кръчмите. Ваксината е безусловно безвредна, но суспендираме имунизациите, че май не е, макар че сигурно е супер, единствено че то не че имаме дози, щото не сме страна по споразуменията, тъй като сме преговаряли персонално единствено с тея, дето още не са им утвърдени имунизациите. Децата са най-големият преносител на болести - цяло лято работеха детските градини, цялостен януари - също и в същото време случаите спадаха. Затваряме ноември, отваряме всичко за Нова година, каквото и да става. Лъжа е, че ще затваряме, по какъв начин смеете!

Иди ми, дойди ми. Никакъв явен аршин още веднъж и още веднъж. Днеска всичко е под надзор, на следващия ден издишаме.
Тези хора са тотално несъответстващи в връзката си, а популацията към този момент всеобщо и необратимо е построило антитела против това под формата на благосклонности към всевъзможни тайни теории. И обстановката към този момент е изтървана - коронавирусно, стопански и психически.

Евгений Дайнов, политолог:

Започва да наподобява, че вместо да вървим на избори, ще ни предложат да вървим на цирк.

Чавдар Петров:

Да обобщим:

събота: Нищо няма да затварям

неделя: Ако продължава по този начин, затваряме молове и фитнес

понеделник: Няма да затваряме молове и фитнес

вторник: Затваряме всичко.

Мария Милушева, креативен шеф в Noble Graphics:

Аз вярно ли разбрах, че в петък, когато е крайният период за подаване на молба за гласоподаване по сегашен адрес, занапред ще ни кажат дали ще сме запрени кой където е в идващите две седмици до изборите, в това число? Какво е това ментално джудо, какви са тези Queen`s Gambit хватки?

Николай Лавчиев:

Понеже управляващите настояват, че ръководят пандемията у нас, да попитам - да не би да имат поради, че я ръководят по този начин, както пийнал лидер на МПС прави ПТП. Щото нали и той официално ръководи автомобила, но...

Ивайло Мирчев, кандидат-депутат от " Демократична България ":

ГЕРБ, 15 март: " Няма да вкарваме нови ограничения против ковид. "

ГЕРБ, 16 март: " Затваряме всичко! "

Положението е: Хаос, безпорядък, безпорядък

Христо Комарницки, карикатурист:

Съчувствам на всички международни водачи, страни и нации, които следват " българския модел " за справяне с пандемията...

Катя Крънчева, притежател на счетоводна къща:

То беше ясно, че отново ще се стигне до тук: 4637 новозаразени, 24% от тестванията, 187 умряли, близо 600 интубирани. (...) Като виждам фотосите и клиповете от кръчми, питейни заведения и заведения за хранене, виждам гуляй по време на чума. Ето тези гласоподаватели са им най-мили и драги - невежи и елементарни. И с тях се преценяват най-вече. И от боязън и предпочитание да угодят на ето тази примитивна масовка, ръководещите са ни оставили на естествения асортимент.

Ваксинирани или не, ние у дома тези избори ще ги пропуснем целокупно. Да си ги избират кръчмари и чалгари, като ще се толерира тъпотията и незнанието, чак дотам!

Татяна Кристи, публицист:

Рекокрден брой инфектирани и умряли от коронавирус, отсъства всеобща имунизация. А Борисов споделя в същия ден: " Всичко е под надзор ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР