До 15 март 2021 година ЦСКА ще има нов стадион.

...
До 15 март 2021 година ЦСКА ще има нов стадион.
Коментари Харесай

"За да им е комфортно и приятно": денят, в който ЦСКА трябваше да има нов стадион

До 15 март 2021 година ЦСКА ще има нов стадион. " Думите. Точно година и пет месеца по-късно ЦСКА няма нов стадион.

Нещо повече - клубът и Министерството на младежта и спорта (ММС) към момента даже не са подписали контракта за основаване на взаимното сдружение. В него страната би трябвало да се включи с терена, а ЦСКА -.

В момента наподобява, че макар декларираното предпочитание от страна на Ганчев има нещо, което пречи на процедурата да продължи, с цел да се стигне вероятно до строителна активност. Според министъра на спорта Красен Кралев топката е в полето на ЦСКА. На въпрос във " Facebook " по кое време алените ще имат нов стадион преди дни Кралев отговори: " Когато клубът пожелае да подпише документите за основаване на взаимното сдружение. "

Неизвестно остава за какво от ЦСКА към този момент отхвърлят да подпишат документите. Клубът обичайно остава капсулован и не дава информация. Източник на " Дневник ", непосредствен до ЦСКА, изясни неотдавна, че алените не са съгласни с точка в оферти от министерството контракт. Според нея клубът би трябвало да внесе цялостната сума още при подписването. Притесненията на управлението били, че по този метод, в случай че след това се получи закъснение или отвод при някоя от идващите процедурни стъпки преди същинската част от строителството, парите могат да останат блокирани.

Несбъднатата фантазия

Вече две десетилетия всеки притежател на ЦСКА показва най-малко по един проект за ремонт на " Българска войска ". Дълги години проблем беше сключването на дълготраен контракт за базите, употребени от алените.



В първите дни на 2018 година ЦСКА и държавното " Сердика спортни парцели ", което е под шапката на ММС,. Процедурата провокира, който също искаше да вземе базите, само че се отхвърли от състезанието с изказване, че той е нагласен.

Преди кметските избори в София се получи скоростно задействане на институциите и в средата на септември 2019 година Кралев сподели, че

Малко по-късно пристигна изявлението на Ганчев с изтъкване на съответна дата за довеждане докрай на бъдещия нов стадион. По думите му " Българска войска " трябваше да бъде " реконструиран по всички условия на ФИФА и УЕФА ".

" Ще бъде най-висока категория. Когато хората идват на мачовете ни, да им бъде удобно и прелестно. Ще бъдат вложени 60 милиона лв. в новия стадион ", сподели Ганчев в изявление пред " Топспорт ", оповестено и в уеб страницата на клуба.

Собственикът на клуба съобщи преди време пред " Капитал ", че е обезпечил основна част от финансирането от датски фонд.

Впоследствие ЦСКА стартира да чака идващите стъпки. От клуба останаха сюрпризирани от високата първична оценка на базите -. Последва нова оценка, която.

В месеците на мъртвило по-късно в ЦСКА внезапно се сътвори напрежение. Ганчев. Решението беше обяснено с реакция на една от фенските организации, която зададе въпроси, свързани с развиването на ЦСКА. Сред тях имаше и подобен за стадиона на клуба. Оттогава тематиката не е обсъждана обществено.

 Един от плановете, показани в уеб страницата на ЦСКА преди по-малко от две години.
© CSKA.bg

Един от плановете, показани в уеб страницата на ЦСКА преди по-малко от две години.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР