Почетният президент и легенда на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев говори

...
Почетният президент и легенда на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев говори
Коментари Харесай

Зума се закани на Лудогорец

Почетният президент и легенда на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев приказва преди гостуването на Лудогорец от 1/4-финала за Купата на България. Сблъсъкът е на следващия ден в Разград от 18:00 часа.

" Ако повторим играта си от второто полувреме против Берое (1:1), мисля, че имаме съществени шансове да се поздравим с триумф. Първата част не бяхме на висота, само че след почивката надиграхме старозагорци, а те са тим, който не може да бъде подценяван и може да сътвори главоболия на всеки противник. Ще бъде доста сложен мач в Разград, две отзиви няма. В Лудогорец ще са окуражени да сложат завършек на серията ни за купата, която печелим две години подред. Знаем, че задачите на Лудогорец постоянно са извънредно високи и ще желаят непременно да продължат напред в шампионата. Мисля, че нашите футболисти повече мислят за тройката, която също е извънредно значима като задача и борба. Но няма да се дадем без пердах и мисля, че може да се получи изненада и отново да ги победим в Разград, както в дуела за Суперкупата през август ", показа Зума.

" Напрежението повече ще е в Лудогорец, няма подозрение. В кръга на шегата, ние към този момент взехме купата две години подред, в този момент можем да я оставим малко и на различен да й се порадва ", демонстрира положително възприятие за комизъм славният футболист и треньор на Локо и националния тим.

Бонев разяснява и завръщането в групата на капитана Димитър Илиев, който не игра против Берое поради травма.

" Това е извънредно значимо за Локомотив. Александър Тунчев го сподели след мача с Берое - нашият човек оркестър е Димитър Илиев. Но за мен Митко е по-голям за шампионата, тъй като идващият ни дуел в Първа лига е определящ. Гостуваме на Арда в Кърджали и в случай че победим там, към този момент ще затвърдим мястото си в тройката. Но преди този момент за какво да не изненадаме Лудогорец в Разград и не намигнем още един път, трети път за благополучие, на купата ", приключи Христо Бонев.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР