Ръководството на Левски вече работи по лятната си селекция и

...
Ръководството на Левски вече работи по лятната си селекция и
Коментари Харесай

Левски примамва ас на Берое

Ръководството на Левски към този момент работи по лятната си селекция и търси решение по проблема с неналичието на задоволително креативност в средата на терена. Точно от това не стопира да се оплаква треньорът Славиша Стоянович след подновяването на шампионата. " Сините " водят договаряния за привличането на един от асовете на Берое. Става въпрос за техничния халф и занаятчия на статичните положения Иван Минчев.

Любопитното е, че той бе един от палачите на Левски във финала за Купата на България преди три години. Тогава Минчев към момента носеше есипа на Славия и поради мощните си игри получи даже пониквателна за националния тим. Тогава казанлъчанинът се бе схванал с цел да премине като свободен сътрудник в Берое още преди края на сезона. Сега той по същия метод може да направи идната стъпка в кариерата си и да премине в Левски от лятото. " Сините " желаят да го вземат без пари, когато контрактът му със заралии изтече. Въпросът е дали от " Герена " ще могат да му предложат по-добри финансови параметри и гаранция за повече игрово време.

Минчев има огромен късмет да се наложи в Левски и да играе постоянно, даже и след завръщането на братя Цоневи и Андриан Краев. От началото на сезона футболистът има 20 мача за старозагорци. От тях в 8 е бил на терена цялостни 90 минути. В 6 е започвал като титуляр, само че по-късно е сменен, а в останалите 6 е започвал от пейката. Така стана и против Локомотив (Пловдив) в петък, когато Минчев се появи на терена на мястото на грешника Октавио, направил дузпата против Илич в 81-ата минута.

Треньорският щаб на Берое също желае да задържи Минчев в състава и за идващия сезон, само че все още няма развиване по договарянията с футболистите, чиито контракти изтичат. Интересното е, че с изключение на халфът, в този лист са и другите съществени български играчи като Александър Цветков, Георги Ангелов и Крум Стоянов. Към този лист можем да прибавим и още един от титулярите - централният бранител Теди Мезаг. Старозагорци би трябвало да търсят решение и на въпроса с Гаюс Макута, който е благосъстоятелност на Брага и играе чартърен в нашето състезание.

" Мач Телеграф "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР