Ливърпул ще пусна нападателя на пазара през лятото. Белгиецът така

...
Ливърпул ще пусна нападателя на пазара през лятото. Белгиецът така
Коментари Харесай

Ливърпул пуска Ориги на пазара

Ливърпул ще пусна нападателя на пазара през лятото. Белгиецът по този начин и не съумя да се наложи в състава на мърсисайдци, макар че е вторият състезател с най-дълъг престой на " " след. 25-годишният състезател бе притеглен от през 2014 година, само че той не влиза в проектите на мениджъра и по тази причина ще бъде продаден, с цел да може клубът да събере пари за нови попълнения, твърди " Daily Mail ".

За последно Ориги бе титуляр на 31 януари в дербито с. Като цяло обаче белгиецът главно е употребен като запаса. Той от време на време се включва много сполучливо от скамейката, както бе и в двбуоя с в Шампионската лига, където се регистрира с асистенция. Въпреки това в клуба считат, че е време за ободряване на състава след неубедителния сезон и белгиецът е един от първите играчи в листата за преследване.

Интерес към Ориги не липсва, като преди време той бе сързван с и. В момента цената му на пазара е към 15 милиона евро, тъй че тя не би трябвало да е необикновен проблем за бъдещите купувачи.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР