Ювентус има интерес към крилото на . Торинци готвят сериозна

...
Ювентус има интерес към крилото на . Торинци готвят сериозна
Коментари Харесай

Ювентус насочва поглед към Антоан Гризман

Ювентус има интерес към крилото на. Торинци готвят сериозна смяна в тима през лятото след неубедителния сезон, а французинът е едно от имената в листата за селекция, твърди " Corriere dello Sport ".

Шефовете на Юве към момента не могат да се схванат с нападателя за новия му контракт. Протакането не се харесва на босовете, които обмислят да предложат аржентинеца като разменна монета за привличането на Гризман.

Барса и Ювентус са в положителни връзки, като предишното лято към този момент реализираха една сходна договорка, като размениха за Мело.

Сега двата клуба могат още веднъж да седнат на масата за договаряния и да създадат нова замяна на играчи. Това е досат разумно предвид на тежката финансова обстановка, подбудена от Коронавирус рецесията. Още повече, че сходна договорка може да е взаимноизгодна, защото на " " от дълго време са набелязали Пауло Дибала и в това време в клуба не са доста удовлетворени от представянето на Гризман, който не оправда огромните упования след прехвърлянето си от.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР