Пари Сен Жермен допусна изненадваща загуба с 1:2 от борещия

...
Пари Сен Жермен допусна изненадваща загуба с 1:2 от борещия
Коментари Харесай

ПСЖ се сгромоляса у дома

Пари Сен Жермен позволи изненадваща загуба с 1:2 от борещия се за оцеляването си в семейството си от 29-ия кръг на Лига 1. Така първенците не се възползваха от грешката на по-рано денем и не съумяха да стопят разликата с тях на върха в класирането. Домакините на " Парк де Пренс " поведоха с гол на в 42-ата минута, само че позволиха цялостен поврат след попадения на в 59-ата и в 71-ата минута.

Нант още първоначално загатна, че няма елементарно да преклони глава пред по-именития си противник. " Канарчетата " стояха сносно на терена, а в 20-ата минута можеха да получат дузпа, откакто спъна Коло Муани в наказателното поле, само че изненадващо съдията реши, че няма учредения да уточни бялата точка.

В 42-ата минута ПСЖ съумя да поведе в резултата след една от най-хубавите си офанзиви в мача. Играчите в синьо размениха подавания на висока скорост, топката стигна до Дракслер в наказателното поле и със мощен удар по земя той я прати във вратата за 1:0.

През второто полувреме обаче Нант направи цялостен поврат. Първо в 59-ата минута направи огромна неточност, връщайки топката неразчетено обратно. Коло Муани съумя да отнеме, финтира бранител и със мощен шут вкара за 1:1.

В 71-ата минута се стигна и до втори гол за гостите. Една дълга топка бе свалена с глава към Коло Муани, който напредна на скорост и подаде за Симон, а той от близко я вкара във вратата за 1:2.

До края ПСЖ се хвърли в обезверен опит да се върне в мача, само че напъните на домакините бяха безплодни. Така Нант си потегли от Париж с влиятелна победа и направи значима крачка към спасението. " Канарчетата " излязоха на 18-ото място с 27 точки. ПСЖ пък резервира второто си място с 60 точки, като към този момент изостава с 3 от водача Лил.

Лига 1 29 кръг, неделя 14 март  Пари Сен Жермен 1:2краен резулат  Нант
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР