Асистентът на - Кристиан Стелини, който днес води заради наказанието

...
Асистентът на - Кристиан Стелини, който днес води заради наказанието
Коментари Харесай

Асистентът на Конте: Ериксен и Санчес промениха мача

Асистентът на - Кристиан Стелини, който през днешния ден води поради наказването на наставника, акцентира ролята на запасите и за днешната победа с 2:1 при гостуването на. Той отличи и двамата голмайстори за “нерадзурите” в мача - и.

“Тази победа беше основна против тим, който се брани и не позволява доста голове. Беше ни необходим подобаващ миг, с цел да се отпушим. Имахме шанс, че получихме дузпа, като се справихме добре при втория гол. Санчес и Ериксен трансформираха мача. Знаехме, че по този начин ще стане. Ериксен беше подготвен, макар че имаше някои физически проблеми. Бяхме се подготвили за това през седмицата. Знаехме, че те могат да бъдат рискови като смени. Крис промени своето показване. той постоянно се е трудил старателно. В началото може да е предизвикателство да се адаптираш към друг вид футбол, само че в този момент към този момент той се приспособи добре.

Лукаку и Лаутаро имат доста качества. Те са солидни и бързи, допълват се взаимно и вършат саможертви за тима. Понякога би трябвало да ги стопираме, казвайки им, че не трябва да упражняват прекомерно доста. Сега можем да си поемем мирис и да се погрижим за всеки подробност. Конте постоянно приказва, нон стоп. Знаехме, че този мач ще бъде предизвикателство. Очакваме още компликации. Наясно сме, че ни предстоят още доста такива дуели. Целият щаб прави всичко допустимо да поддържа концепциите на Конте. Ние влагаме толкоз доста старания, с цел да му помагаме”, съобщи Стелини след срещата. Серия А 27 кръг, неделя 14 март  Торино 1:2краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР