Турнирът от категория АТР 500 в Дубай започна още в

...
Турнирът от категория АТР 500 в Дубай започна още в
Коментари Харесай

Цонга се отказа заради контузия в Дубай

Турнирът от категория АТР 500 в Дубай стартира още в неделя, само че за жалост в един от първите мачове станахме очевидци на 14-ото отричане по време на дуел в кариерата на Жо-Вилфрид Цонга. То стана факт при резултат 3-3 в срещата му с Малек Джазири. Причината бе травма в рамото, поради която французинът реши да не рискува с продължение на присъединяване си.

Цонга се завърна на корта преди по-малко от месец с присъединяване на шампионата в Монпелие, което бе първа негова поява на корта от Australian Open 2020, когато получи травма в гърба. Миналата седмица в Марсилия някогашният №5 в света записа и първи триумф от края на 2019-а, побеждавайки Фелисиано Лопес преди да загуби от Юго Умбер във втори кръг.

Във втори кръг Джазири ще срещне 11-ият подложен Душан Лайович, който почиваше на старта.

С триумф присъединяване си стартира Кей Нишикори, който реализира поврат с 3-6, 6-3, 6-4 над Райли Опелка. Така японецът оформи страховит мач за втори кръг против №5 в шампионата Давид Гофен.

В същото време полуфиналистът от Australian Open Аслан Карацев продължава сполучливото си показване през 2021-а. Той в профил Егор Герасимов след 6-4, 6-4 и ще играе с Дан Еванс във втори кръг.

Александър Бублик и Жереми Шарди също са към този момент в идващия стадий на шампионата след триумфи надлежно над Йошихито Нишиока и Алберт Рамос-Виньолас.
TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР