Президентът на Венцеслав Стефанов коментира разследването за расизъм, в което

...
Президентът на Венцеслав Стефанов коментира разследването за расизъм, в което
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Дреме ми на пуловера! Кои органи ме разследват? Имам много органи

Президентът на Венцеслав Стефанов разяснява следствието за расизъм, в което беше заплетен. Той приказва и по други настоящи тематики от българския футболен живот пред сътрудниците от Нова телевизия. Стефанов съобщи, че е друго измерение по отношение на другата огромна легенда на родния футбол Димитър Бербатов.

" Николай Жейнов щеше да има проблеми с един гръцки президент и му оказват помощ. Ставаше дума за един футболист от Южна Америка. Нищо, Господ гледа. Дали съм расист? Не съм. В Славия за 27 години са играли футболисти с друг цвят на кожата - имахме японци, имали сме кореец, имали сме играчи от Нигерия, от Гана, от Бразилия… Омар Абуд споделяше на футболистите в съблекалнята " бели педер*сти ". Те му отвръщаха: " черен педер*аст ". И тези момчета майка ги е раждала.

Скандалът в британското кралско семейство и Меган Маркъл? Мегън е хубава жена, Наоми Кембъл доста ми харесва, Ким Бейсинджър… Аз от години все дублирам, че и аз желая да имам нещо общо с тия актриси, само че те не го знаят. Казвам си като ми харесват. Ако не ми харесват, по-добре да мина от другия бряг. Както споделя, дреме ми на пуловера. Казал съм каквото мисля и нещата такива, каквито са. В учебно заведение нямахме предмета " Политкоректност ".

За конгреса има друга бургаско-мускатова връзка, само че моят глас не могат да го спрат. Кои органи ме проверяват? Аз имам доста органи. Човек без сърце не може. УЕФА не може да въздейства върху собствеността на даден клуб. Ако желаят УЕФА, да платят парите и ще изляза от клуба.

Митко Бербатов беше доста огромен футболист. Аз и той знаем нещо за едни прехвърляния, за. Един ден го потърсих да му кажа нещо. " Митко? ". Той ми споделя: " Аз не съм Митко. Аз съм господин Бербатов ". Ооооо, по този начин ли? Питайте във Велико Търново дали приказва с различен с изключение на с пажовете си. Дарява ли? С чий пари бе, моето момиче? Христо Стоичков е космонавт спрямо него. Той е Христо, по тази причина е огромен. Хората не харесват напудрени и префърцунени хора. Този човек би трябвало да има контакт, да види къде е болката. А не да седиш от горната страна и да гледаш като извънземен, не става по този начин.

е от остарял бегач контра. Могат да му носят единствено обувките, има доста измекяри. Сега може да ме осъдят и за " измекяри ", че споделих. В Коньовица учтивата форма не беше доста приятна, само че мога да приказвам на " вие " и да споделям " мляко ". Ако бях на мястото на Борисов, щях да съм деспот. Само тогава може да има ред в страната. Българинът схваща единствено от тоягата и да му бръкнеш в джоба. Бръкнеш ли му в джоба…

Сега по-късно изявление несъмнено ще ме изкарат терорист, мазохист, само че това е. Какъвто и да бъде крайният излаз, аз няма да се трансформира и ще си заставам зад думите, до момента в който съм жив ", сподели босът на най-стария столичен клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР