Отборът на се наложи с 2:0 над като домакин в

...
Отборът на се наложи с 2:0 над като домакин в
Коментари Харесай

Рома рухна срещу вярващия в спасението Парма

Отборът на се наложи с 2:0 над като хазаин в мач от 27-ия кръг на италианското състезание. Така някогашният отбор на и валери божинов постави завършек на черната си серия от 17 следващи мача без победа в Серия " А ". Последната турнирна победа на Парма бе на 30 ноември - 2:1 като посетител против. Така Парма към този момент е с 19 точки след третата си победа от началото на сезона, като към момента е в зоната на изпадащите - на предпоследното 19-о място, само че очакванията за избавление към момента са живи.

Рома пък изигра много несъвършен мач и загуби скъпи точки в борбата за Топ 4. " Джалоросите " са пети с 50 точки, само че и дишат във врата на столичния отбор. Четвъртият е с 52 точки.

Още в 9-ата минута домакините съумяха да изненадат столичани. Румънецът Валентин Михаила бе изтърван от защитита на Рома и преодоля испанския пазач с удар отблизо разстояние - 1:0.

До края на първата част, а и на процедура в цялата среща, играта в офанзива на водения от отбор не се получаваше. при започване на второто полувреме не беше надалеч от гол за 1:1, само че след удара на Малкия фараон топката излезе в корнер.

Гостите търсеха изравняването на резултата, само че вместо това неточност на " джалоросите " в личната им половина докара до рискова офанзива на Парма, при която Ибаниес извърши нарушаване против Това се случи в 54-ата минута, а трансформира отсъдената дузпа в гол - 2:0.

В 77-ата минута стражът на Парма парира изстрел на Карсел Перес, само че гостите по този начин и не можеха да притиснат по-сериозно противника си и си потеглят от " " с проваляне, което може да се окаже със сериозна тежест в края на сезона.

Серия А 27 кръг, неделя 14 март  Парма 2:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР