Над 100 000 души са се записали за имунизация с

...
Над 100 000 души са се записали за имунизация с
Коментари Харесай

Над 100 000 румънци се записали за имунизация с ваксината на Астра Зенека за 24 часа

Над 100 000 души са се записали за имунизация с ваксината срещу COVID-19 на компанията " Астра Зенека " само за 24 часа след началото на записванията в Румъния, съобщава информационният сайт Зиаре, цитиран от БТА.

Записването за имунизация с ваксината на " Астра Зенека " започна вчера. Румънските здравни власти препоръчват тази ваксина за лица на възраст между 18 и 55 години.

В страната се поставят и ваксини на компаниите " Пфайзер " / " Бионтех " и " Модерна ". До момента за ваксината на " Астра Зенека " са се записали 50 978 жени и 49 022 мъже.

Националният комитет за координация на ваксинационните дейности разкри още вчера нови кабинети за ваксинация с препарата на " АстраЗенека ". Втори транш от тази ваксина ще пристигне днес в Румъния в обем 92 400 дози.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19634  Д-р София Ангелова: Протоколите за лекуване от интернет са национално творчество Д-р София Ангелова: Протоколите за лекуване от интернет са национално творчество  В Португалия стартира имунизиране на пожарникарите В Португалия стартира имунизиране на пожарникарите  Унгария ще получи 500 хиляди дози от имунизацията на Унгария ще получи 500 хиляди дози от имунизацията на " Синофарм " идната седмица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР