В МБАЛ - Харманли две асансьорни уредби ще бъдат подменени

...
В МБАЛ - Харманли две асансьорни уредби ще бъдат подменени
Коментари Харесай

В МБАЛ - Харманли две асансьорни уредби ще бъдат подменени

В МБАЛ - Харманли две асансьорни уредби ще бъдат сменени с нови. Болничният и пътнически подемници ще бъдат актуализирани по извоюван от общината план по стратегия "Красива България ", оповестиха от локалната администрация.

От там прецизираха, че постройката на лечебното заведение е на четири етажа и достъпа до тях става посредством тези два асансьора. Болничният е бил инсталиран през 1962 година, като до този миг е била осъществявана единствено поддръжка. Пътническият пък е бил пуснат през 80-те години на предишния век. Асансьорите са механически остарели и мъчно се намират елементи за тях. Товароподемността и скоростта им не могат да обслужат качествено пациентите и личния състав на болничното заведение, обясниха от общината.

Проектът планува замяна на асансьорни уредби на двата асансьора, отделяне на машинно помещение и настоящ ремонт на шахтите. Това ще усъвършенства сигурността, надеждността и наличната среда за жителите. Общият бюджет за реновирането е в размер на 148 370 лева, като "Красива България " и община Харманли съфинансират поравно сумата, допълват от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР