Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов позира до табелата на село Бойково, фейсбук гръмна

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г показва положително въодушевление при следващата си ревизия в Южна България през днешния ден. В формалната си страница във фейсбук той разгласява фотография до табелата на село Бойково. А към поста бе добавено и емоиконка намигващо дребосъче.

Бойково е село в Южна България. То се намира в община Родопи, област Пловдив. Населението на селото е 111 души. В момента се работи по построяването на пътя Първенец - Лилкова, като част от правата е от с. Бойково до с. Брезовица.

Броени минути след публикуването на фотографията до табелата на село Бойково фейсбук закипя от разяснява. Очаквано почитателите на премиера побързаха да отбележат новия принос за развиването на инфраструктурата у нас. Не липсваха обаче и насмешки. Един от хората, които се заяде с министър-председателя, бе столичният общински консултант от Демократична България Методи Лалов

"Не виждам табелата за пандиза в София или за този в Пазарджик, да вземем за пример. Редно е да забележим и номерирани фотоси отстрани и анфас ", написа той в коментар по фотографията на Борисов.

Симпатизанти на ГЕРБ обаче не му останаха длъжни.

"Знам, че залъгвате егото си със стремежи които желаете да виждате в действителност, само че дайте по съществено! Не може да изграждате акцията си върху неистини, измама и ненавист. Знаете, че ГЕРБ ще е първа политическа партия и това ви прави жалки ", отвърна на Лалов един от последователите на ръководещите.

Последваха и колажи за упованието на новия кабинет "Борисов 4 " след изборите на 4 април. Други побързаха да качат фотография и на табелата на русенското село Борисово.

Мата Хариево и Фончо бяха другите табели на измислени обитаеми места, до които потребителите предложиха Борисов да се снима. Първото е отпратка към тайнствената дама от записите, за която загатна самият министър председател. Другото е за малолетния Фончо, който шофираше мощен джип.

Колаж: Facebook

Някои пък се пошегуваха, че Борисов би трябвало да се снима и под табелата "Торбалъжи " - името на село до Габрово.

Колаж: фейсбук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР