Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов: Търговете вече са изцяло електронни - 100% борба с корупцията

Премиерът Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 година Той е се включиха онлайн във Facebook от Околовръстното шосе на Пловдив.

Разделили сме Околовръстното на Пловдив на два огромни сектора. С сътрудниците от КАТ и АПИ взехме решение да се разделя на стадии, с цел да има връзка сред селата и пътните възли. Разширява се и габаритът, сподели Нанков.

Виждаш какъв брой доста се развива индустриалната зона на Марково, какъв брой доста хранилища и фабрики се вършат. Локалите на Асеновград се вършат – по този начин сме дали обещание на хората и го приключваме. Сега продължаваме строителството на четирилентов път от автомагистрала "Тракия " до пътния възел на Асеновград, съобщи Борисов.

Търгът беше преустановен о ще го обявим отначало, означи Нанков.

Вече търговете са напълно електронни. Затова беше преустановен този търг – тъй като нито една от компаниите не беше подала подала документи по този начин, както изисква законът. Това е 100-процентова битка с корупцията, бистрота. И освен в строителството, и при газопроводите към този момент е по този начин. Фирмите да се научат да пишат документите по този начин, както след това ще ги извършват, а не идват и да споделят "Не ни доближиха парите, дайте още малко ", акцентира министър председателят.

Подпорната стена на пътя Девин – Кричим се ремонтира, ще я създадат. Магистрала "Струма ", това е остарялата автомагистрала "Люлин ", минава през едно дере, което преди време не са го отводнили. В момента и това дере се почиства, с цел да може да се отводни по най-правилния метод, сподели още Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР