Израелски военни и граничари са разрушили част от дома на

...
Израелски военни и граничари са разрушили част от дома на
Коментари Харесай

В Израел взривиха част от дома на терорист

Израелски военни и граничари са разрушили част от вкъщи на терориста Мохамед Марух Кабха, задържан за убийството на еврейката Естер Орген, съобщи локалното издание Вести.

Служителите на силовите ведомства са употребявали следен гърмеж, с цел да разрушат два етажа от постройката в село Тура ал Арабия (в централната част на близкоизточната страна).

Семейството на екстремиста се е пробвало да апелира пред Върховния съд разрушаването с претекста, че дамата и трите деца на Кабха не са знаели за терористичната активност на своя брачен партньор и татко. Искането на роднините е било отхвърлено от високопоставените магистрати на еврейската страна и през вчерашния ден граничарите и военните са провели интервенцията.

Ортен, майка на 6 деца, е била открита мъртва на 20 декември. Тя е била убита с камък. По случая е бил задържан Кабха, съден на няколко пъти за тероризъм и контрабанда на цигари.

"Властите в еврейската страна постоянно унищожават (частично или напълно) домове на терористи. Тази процедура е подлагана на остри рецензии и в Израел, и отвън него ", уточни още цитираната медия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР