Потребителката на TikTok с прякор @ppidhebwklwosjwpqlqmbdb е показала неочакваното поведение

...
Потребителката на TikTok с прякор @ppidhebwklwosjwpqlqmbdb е показала неочакваното поведение
Коментари Харесай

Перверзно отражение в очилата на мъж на среща с момиче възмути мрежата ВИДЕО

Потребителката на TikTok с прякор @ppidhebwklwosjwpqlqmbdb е посочила непредвиденото държание на мъж по време на срещата им, оповестява "Мирър ".

23-годишната авторка на видеото е разказала, че е отишла на среща с мъж и е снимала по какъв начин той употребява телефона си покрай нея. В отражението на очилата му тя видя, че нейният прочут преглежда профилите на други девойки в уеб страницата за запознанства Bumble. "За страдание, това не е смешка ", прецизирала е тя.



Потребителите в мрежата са посъветвали момичето да прекъсне всевъзможни контакти с този млад мъж. „ Не на вятъра той не си е намерил другарка “, „ Именно в този миг би трябвало да избягаш в дамската тоалетна “, „ Аз просто щях да си потегли. Без пояснения. Повярвай ми, по този начин ще се почувстваш по-добре “, споделят мненията си в интернет.



Някои на смешка са похвалили девойката за проверяващите му умения. „ Моля те, подпиши контракт с локалните управляващи. Те имат няколко неразкрити убийства, ”- забавляват се потребителите. След публикуването си видеото е събрало повече от 500 хиляди гледания и 2 хиляди коментара.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР