Доналд Тръмп отвори офис във Флорида, който ще отговаря за

...
Доналд Тръмп отвори офис във Флорида, който ще отговаря за
Коментари Харесай

Тръмп изнерви много демократи с тази своя постъпка

Доналд Тръмп отвори офис във Флорида, който ще дава отговор за дейностите му като някогашен президент на Съединени американски щати, само че и за продължение на начинания на администрацията му, съобщи Ройтерс.

“Офисът ще дава отговор за кореспонденцията, обществените изказвания и появи на президента Тръмп, както и за формалните му дейности за пробутване на ползите на Съединени американски щати и за продължение на самодейностите на администрацията на Тръмп посредством публични дейности”, се споделя в публично изказване.

В последното си послание като президент Тръмп даде обещание: “Ще се върнем под някаква форма”. Има и изказвания, че той се кани да основе партия.

Съобщението за откриването на офиса пристигна в понеделник, в деня, в който Камарата на представителите внесе в Сената на Съединени американски щати обвинителния акт за импийчмънт на Тръмп за подбуждане на кървавата офанзива по Капитолия на 6 януари, в която починаха петима души. Делото в Сената ще стартира на 8 февруари.

Междувременно президентът Джо Байдън съобщи, че не има вяра да бъде събрано нужното болшинство от 2/3 (в 100-местния Сенат) за наказание на Тръмп. За задачата с изключение на всички 50 демократи, би трябвало и най-малко 17 сенатори републиканци да гласоподават против някогашния президент от тяхната партия.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР