Дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, за пореден път скандализира

...
Дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, за пореден път скандализира
Коментари Харесай

Мегз шашна с настръхнали зърна и полуголи СНИМКИ край снега, а причината ще ви шокира!

Дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, за следващ път скандализира със своите дейности. Както знаем, тя е привикнала най-малко един път месечно да прави нещо необичайно, с което да притегли вниманието на обществото. Е, и този път се оправи чудесно.

Първоначално тя се оплака във фейсбук, че лифтът за “Седемте Рилски Езера” не е работел поради мощен вятър, само че добави, че неините "верни другари там " са я качили с шейна, с цел да може да направи своите практики за възобновяване на женската сила. Дизайнерката благодари на шефа на лифта и целия страховит екип там.


Публикацията бе споделена в редица групи в обществените мрежи, където клиентите не стопираха да се майтапят по отношение на въпросните "практики за възобновяване на женската сила ", без да подозират по какъв начин наподобяват те.

"Да си направи практики за възобновяване на мозъчните гънки! Днес ми изскочи един клип от гостуването й в "черешката на тортата " където пробива щраусови яйца с бормашина ", написа Страти Илиев.

"После, да вървят след нея планинските спасители, тази е подготвена с цената на всичко да си завоюва своите пет минути популярност, тъй като се е тунинговала и търси внимание ", добави Анета Георгиева.

"Не знаех, че силата има пол, само че ето на, нещо ново научихме от Мегз ", посочи Стефан Христов.

След време обаче Мегз качи и фотоси от въпросната процедура за възобновяване на женска сила. Оказва се, че методите се извършват единствено по бански измежду минусовите температури и снега.


Съдейки по настръхналите зърна на дизайнерката, несъмнено й е било студено, само че очевидно си е коствало. В последна сметка в името на женската сила, или може би в името на почитатели и лайкове, днешните инфлуенсърки са подготвени на редица жертви.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР