БСП е в добра предизборна кондиция. Трудностите на партията са

...
БСП е в добра предизборна кондиция. Трудностите на партията са
Коментари Харесай

Политолог каза как ще еволюират отношенията между БСП и Радев

Българска социалистическа партия е в добра предизборна кондиция. Трудностите на партията са в съставянето на листите, в избора на водачи, в работата с регионалните и с общинските препоръки. Така се демонстрира неналичието на единение. В Българска социалистическа партия има политически капацитет за хора, само че има и доста уставни ограничавания, разяснява пред БНР политологът доцент Мария Пиргова.

Според нея Българска социалистическа партия ще би трябвало да се оправи с конфликтни обстановки сред локални и централно управление. „ Не виждам идейно израстване в управлението с слагане на социално-икономическите проблеми на кардинална основа и подаването на по-мащабни решения “.

„ Отношението сред Българска социалистическа партия и Румен Радев ще еволюира, само че в каква посока, зависи от изборите. Струва ми се, че посоката ще е позитивна “, добави тя.

За идните избори политологът изрази опасения за изборната интензивност, а по думите ѝ държавното управление прави безредни стъпки във връзка с пандемията.

„ Мен ме тревожи положението на опциите за действително броене. Смесването на машинно и хартиено гласоподаване ще бъде причина за смяна на изборните резултати. Допускам, че изборите няма да се почтени “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР