Черно момиче обвини треньорката си в расизъм заради обидни коментари

...
Черно момиче обвини треньорката си в расизъм заради обидни коментари
Коментари Харесай

Гореща мажоретка обвини треньорката си в расизъм, защото я накарала да ... СНИМКИ

Черно момиче упрекна треньорката си в расизъм поради обидни мнения за външния й тип. Случаят е от Отава. Това заяви Daily Mail.

Американската студентка Талин Джеферсън сподели пред публицисти, че треньорката Кейси Джемерсън я е изгонила от тима на мажоретките, откакто е отказала да си смъкна шапката.

„ Страхувах се, че моите 76-сантиметрови плитки могат да ударят другите мажоретки по лицето “, Така момичето изясни за какво трябвало да носи шапка.


Героинята на материала почнала спор с треньорката, само че в даден миг се отказала да приказва, защото последната не разбирала обясненията ѝ.

След тези думи служителката на университета се ядосала и почнала да размахва ръце, а по-късно заповядала на Джеферсън да "излезе от клас ".

„ Тя сподели, че плитките ми пречат по време на осъществяването на екипа и не дават отговор на университетската харта, тъй че изобщо не е трябвало да ги върша “, споделя студентът.

Според изданието, на идващия ден Джеферсън е бил привикана на среща с треньорката и университетските чиновници. След процедурата студентката била изключена от екипа на мажоретките. Джеферсън, несъгласна с решението, разгласява пост в обществените мрежи.



„ Бях изгонена, тъй като съгласно мнението на управлението унизявам учителката и имам проблеми с преодоляването на гнева - това не е правилно. През цялото време, през което учих, в никакъв случай не съм получавала мнения, санкции или порицания”, изясни тя и добави, че възнамерява да се реалокира в друга просветителна институция.

Представители на университета в Отава от своя страна потвърдиха пред кореспонденти информацията, че Джеферсън е била изключена от екипа, само че обявиха, че това няма нищо общо с косата й и случая, който се е случил по време на класа за мажоретки.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР