Мъж на 41 години от България е бил арестуван при

...
Мъж на 41 години от България е бил арестуван при
Коментари Харесай

Нашенец застави любовницата си да проституира край Варшава, отвлече детето й, а после...

Мъж на 41 години от България е бил задържан при трагична акция в дребното градче Зомбки на 12 километра от полската столица Варшава за похищение на дете и принуждаване на майка му към проституция, заяви щабен аспирант Томаш Ситек от околийската полиция в гр. Воломин, част от Варшавската конгломерация.

На българина, чието име и букви не се загатват, са повдигнати обвинявания и съгласно полските закони може да прекара в затвор до 12 години, написа " ".

От януари 2019 година мъжът с физическо и психическо принуждение принуждавал 39-годишна гражданка на Словакия да проституира, като прибирал оборота й. В края на декември м. година с цел да е по-убедителен лишил от независимост 7-годишното дете на словачката и го държал в дома си. Така употребявал детето за инструмент за въздействие върху майката.

Преди няколко дни майчиният инстинкт надвил над страха у словачката и дамата подала тъжба против българина за отвличането и задържането на детето й. Разказала, че е негова жертва и проституира срещу волята си. Полицията реагирала стремително. Бързо открила местонахождението на насилника.

В жилище в градчето Зомбки униформените разкрили 41-годишния българин и родителите му, както и 7-годишното дете на словачката. Сутеньорът посочил паспорт на името на детето, от което ставало ясно, че това е детето на жалбоподателката. Българинът е арестуван още в същия миг и изпратен в ареста.

Събраните доказателства са разрешили на полицейските управляващи и прокуратурата да издигнат на жителя на Република България обвинявания, в т. ч. за принуждаване на партньорката си, 39-годишна гражданка на Словакия към проституция посредством потребление на физическа мощ и психическо принуждение и закани за ликвидиране, както и за отвличането на детето.

Оказало се, че ще дава отговор и за заграбване вследствие на обир на парите и автомобила на словачката и за закани с ликвидиране чрез интернет на дамата, детето и и трети лица.

Материалите са предадени на прокуратурата във Воломин, която е поискала за българина краткотраен арест. Съдът е приел настояването и е постановил 3-месечно задържане под стража.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР