150 деца, родени от един баща: в Канада съществува невероятен

...
150 деца, родени от един баща: в Канада съществува невероятен
Коментари Харесай

19-годишен със 149 братя и сестри, 27 майки и един баща стана звезда в TikTok СНИМКИ

150 деца, родени от един татко: в Канада съществува необикновен случай на многоженство. Един от синовете започва страница в платформата TikTok, където споделя за сложния живот в фамилията, написа

Стотици хиляди хора се възхищават на видеоклиповете му - или намират мотивация в тях.

19-годишният Мерлин Б. от Канада е единствено един от многото и това е къвсем безусловно. В края на краищата той има 149 братя и сестри в фамилията си, които се отглеждат от 27 майки и всички имат общ татко. Благодарение на видеоклипове с истории за фамилията си, младежът събра забележителна аудитория в TikTok - над 300 000 души.

Според самия блогър татко му Уинстън Б. е началник на мормонската общественост в Британска Колумбия, която към момента разрешава многоженство - най-малко импровизирано.

Според Мерлин татко му се дами за 27 дами, а първото му дете е родено преди 44 години. Семейството чества рожден ден съвсем всяка седмица. И единствено през ноември има „ отмора “ за 13 дни.



Според младия мъж до 150-годишнината от независимостта на страната през 2017 година татко му е мечтал да "се подреди " със 150 наследници, само че малко е сбъркал: по това време са се родили единствено 149 деца. Две години по-късно той въпреки всичко съумява да осъществя задачата си - да има 150 дъщери и синове. И... реши да спре. Както отбелязва Мерлин, петте му съпруги в никакъв случай не са били бременни, само че всички деца ги назовават ​​„ майки “.

Самият Мерлин е дете номер 69. Всички братя и сестри от една и съща година на раждане също имат една и съща първа писмен знак в имената си. Например през 2001 година с него се раждат още 11 деца: Мишел, Мириам, Мария, Мала, Мариса, Мерилин, Мисти, Марги, Марси, Мартин и Мъри.

Въпреки че всички членове на фамилията се схващат добре между тях, Мерлин споделя, че в действителност не познава някои от своите братя и сестри. Според него те му се костват непознати. В рамките на сектата се образуват групи според от ползите на децата. Мерлин признава, че през целия си живот даже се е страхувал от някои от по-големите си братя.

Младежът споделя още, че татко му в никакъв случай не е имал време за него и затова действителни връзки с него не са се получили. Но той не му се сърди, макар че непрекъснато се чувствал зарязан. „ Винаги трябваше да бъда спокоен и в никакъв случай да не демонстрирам възприятията си “, изяснява Мерлин в един от видеоклиповете си.

Според него в един миг той просто е решил самичък да стартира да се грижи за живота си, по тази причина е напуснал общността и в това време фамилията си.
На персоналната си страница в TikTok младият блогър споделя за своите занимания, всекидневието и живота. По този метод той се надява да стимулира другите хора да не се опасяват да вършат нещо ново, без значение от всичко.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР